mdi-map-marker صفحه اصلی mdi-chevron-double-left اخبار mdi-chevron-double-left تلاش ما استفاده حداکثری از ظرفیت هابرای خلق حماسه اقتصادی ... بازگشت

تلاش ما استفاده حداکثری از ظرفیت هابرای خلق حماسه اقتصادی است

جلیلی تاکید کرد: تلاش براین است تا در دولت یازدهم به گونه ای عمل شود که بتوان از تمام ظرفیت های موجود در کشور و نیز با استفاده از ظرفیت های حماسه ی سیاسی ای که در 24 خردادماه توسط مردم خلق می شود، حماسه ی اقتصادی رقم بخورد.
مدت زمان تقریبی مطالعه:1 دقیقه و 7 ثانیه
mdi-calendar20 خرداد 1392 - 16:05
mdi-comment 0
mdi-text-subjectمطالب

به گزارش سایت حیات طیبه، به نقل از تسنیم، دکتر جلیلی امروز در ارتباط تلفنی، با هوادارانش در مسجد انقلاب بجنورد اظهارکرد: امید است در نخستین فرصت، توفیق حضور در جمع مردم خراسان شمالی برایم حاصل شود.

وی افزود: هر استان ظرفیت های ویژه ای دارد که شایسته است برای استفاده صحیح و درست مورد استفاده قرار گیرد.

جلیلی بار دیگر تاکید کرد: تلاش براین است تا در دولت یازدهم به گونه ای عمل شود که بتوان از تمام ظرفیت های موجود در کشور و نیز با استفاده از ظرفیت های حماسه ی سیاسی ای که در 24 خردادماه توسط مردم خلق می شود، حماسه ی اقتصادی رقم بخورد.

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقا تهرانی، دبیر کل جبهه پایداری که به عنوان نماینده جلیلی به این استان سفر کرده بود نیز با تاکید بر جایگاه ولایت خداوند و ولایت ولی فقیه و رهبری در هر گونه تصمیم گیری ها و نیز ضرورت تبعیت از آن گفت: در فضای سیاسی نیز کسی حق ندارد از خداوند اطاعت نکند.

وی افزود: حرف ولایت فقیه قانون بالادستی است و در همه حال حرف حرف ولایت فقیه است.

وی همچنین بااشاره به کناره گیری حدادعادل از نامزدی این دوره ریاست جمهوری، این اقدام را حرکتی بسیار مثبت و خوب خواند و اظهار کرد: دغدغه ای وجود داشت که مبادامیان اصولگرایان تفرقه باشد و این حرکت به نفع نظام و اصولگرایان است.

پایان
mdi-bookmarkدسته‌بندی: اخبار
لینک کوتاهmdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printer
مطالب مشابه
سایر مطالب مرتبط را بخوانید
گفت‌وگو
دیدگاه خود را بیان کنید
انصراف ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.