mdi-map-marker صفحه اصلی mdi-chevron-double-left اخبار mdi-chevron-double-left شیوه نامه ستادهای مردمی/ شماره ۴:کلیشه و دست نوشته بازگشت

شیوه نامه ستادهای مردمی/ شماره ۴:کلیشه و دست نوشته

یکی از دوستان در یکی از شهرستان ها پیشنهاد داده بود که مثلا با ماشین های حمل موادغذایی در شهر صحبت شود تا آنها با نصب پوستر بر روی بدنه ی خود هم کار خود را انجام دهند و هم با عبور در سطح شهر تبلیغ کرده باشند. با کمی خلاقیت می توان چندین نمونه از این دست را پیدا کرد و از مشارکت مردمی در جهت تبلیغ استفاده کرد.
مدت زمان تقریبی مطالعه:2 دقیقه و 47 ثانیه
mdi-calendar06 خرداد 1392 - 17:09
mdi-comment 4
mdi-text-subjectمطالب

به گزارش شورای هماهنگی ستادهای مردمی(حیات طیبه)، با عنایت به شروع زمان تبلیغات و مردمی بودن ستادهای آقای دکتر جلیلی موارد زیر پیشنهاد می شود:

لوگو ستاد حیات طیبه1- به جای چاپ پوستر می توانید از کلیشه استفاده کنید. کلیشه به طرح هایی می گویند که روی عکس رادیولوژی یا تلق در می آورند و با اسپری آن طرح را بر روی کاغذ، مقوا و یا دیوار چاپ می کنند. (نمونه هایی از کلیشه، عکس های حضرت امام است که در اوایل انقلاب بر روی دیوارها توسط مردم کشیده می شد.) 2- هر کسی می تواند بنابر توان مالی اش کاغذ A3 ، مقوا و یا کارتون بیاورد. کلیشه ها می تواند پوسترهای دلخواه تان را تولید کند. 3- کلیشه ها می تواند عکس آقای جلیلی، اسم ایشان یا نمادی از گفتمان ایشان باشد. 4- می توان از همین کلیشه ها برای حک کردن جملات و عکس بر روی شیشه ماشین ها استفاده کرد. (نمونه ی این کار را در ایام مذهبی مثل محرم و نیمه شعبان بر روی ماشین ها می بینیم) در تجمعات و یا ستادها یکی از کارهایتان می تواند ارائه ی این خدمات به هواداران باشد. 5- دست نوشته یکی دیگر از اقلامی است که می تواند جای پوستر را بگیرد. با ماژیک بر روی مقوا یا کارتون می توان شعارها و جملات را نوشت و آنها را سردست گرفت. 6- از دست نوشته ها می توان برای تزئین و فضاسازی ستاد استفاده کرد. همچنین در تجمعات و همایش ها، به جای پوستر می توان این شعارها را سردست گرفت. 7- در محل های پر رفت و آمد و شلوغ می توان عده ای از بچه ها با دست گرفتن دست نوشته ها و کلیشه ها به صف بایستند و اجازه بدهند مردم در محل عبورشان دست نوشته ها را مطالعه کنند. این کار می تواند در میدان های شلوغ شهر، بعد از نماز جمعه، در مناسبت های خاص شهرها (مثل راهپیمایی 15 خرداد ورامین) و .... انجام شود. یکی از تبلیغات آقای دکتر جلیلی در انتخابات مجلس در مشهد همین شیوه بود. 8- پوسترها، کلیشه ها و دست نوشته ها را می توان در جاهای پر رفت و آمد نصب کرد. شیشه مغازه ها محل مناسبی برای نصب است. هم پایگاه مردمی را نشان می دهد و هم یک پوستر یا کلیشه می تواند بدون تخریب یا کنده شدن مدت ها روی شیشه ی مغازه ای باشد و در معرض دید قرار بگیرد. می شود روی محل های پر رفت و آمد و امن (برای پوستر یا دست نوشته) فکر کرد. 9- یکی از دوستان در یکی از شهرستان ها پیشنهاد داده بود که مثلا با ماشین های حمل موادغذایی در شهر صحبت شود تا آنها با نصب پوستر بر روی بدنه ی خود هم کار خود را انجام دهند و هم با عبور در سطح شهر تبلیغ کرده باشند. با کمی خلاقیت می توان چندین نمونه از این دست را پیدا کرد و از مشارکت مردمی در جهت تبلیغ استفاده کرد. 10- هر فرد با هر شغلی که به شما مراجعه می کند می تواند مبلغ آقای جلیلی باشد. فقط لازم است به راه ویژه آن شخص برسید. معمولا هر مغازه دار طرفدار یک کاندیدا حاضر است پول تبلیغ در مغازه ی خودش را بدهد. کل تزئین تبلیغاتی یک مغازه شاید 10 هزار تومان نشود. با هر شیوه ای که می شود مردم را در امر تبلیغ و توزیع شریک کنید.

تجربه ها و پیشنهادهای تان را برای ما هم ارسال کنید (gozaresh@drjalily.com)شورای هماهنگی ستادهای مردمی (حیات طیبه)

پایان
mdi-bookmarkدسته‌بندی: اخبار
لینک کوتاهmdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printer
مطالب مشابه
سایر مطالب مرتبط را بخوانید
گفت‌وگو
دیدگاه خود را بیان کنید
انصراف ارسال دیدگاه دیدگاه‌های ارزشمند شما 4 دیدگاه
هادی 06 خرداد 1392 - 20:11 ارسال پاسخ
دوستان حواسشون باشه در محل های غیر قانونی پوستر نچسبونند و موجبات مزاحمت همسایه ها و کسبه را فراهم نکنند. فرق گفتمان انقلاب باید این جا مشخص بشه.
farshid2002002 06 خرداد 1392 - 20:57 ارسال پاسخ
http://cybery-awakening.blogfa.com
سجاد 06 خرداد 1392 - 21:32 ارسال پاسخ
http://paydar-velayat.blogfa.com/
نه سازش نه تسلیم یار جلیلی هستیم
محمد 06 خرداد 1392 - 22:11 ارسال پاسخ
دکتر جلیلی مظهر پایداری و ایثار
ستاد ویدئویی مردمی دکتر سعید جلیلی
http://www.resanehha.com/drjalily
اگر افرادی هم ویدئویی شخصی از دکتر دارند می توانند در این سایت آپلود کنند تا دیگران هم استفاده کنند
موفق باشید.