mdi-map-marker صفحه اصلی mdi-chevron-double-left اخبار mdi-chevron-double-left جلسه‌ها mdi-chevron-double-left لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌ دریا و جبران کم‌توجهی چند ... بازگشت
در جمع معاونین و فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، عنوان شد؛

لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌ دریا و جبران کم‌توجهی چند قرن اخیر

مدت زمان تقریبی مطالعه:2 دقیقه و 45 ثانیه
mdi-calendar24 اسفند 1401 - 00:16
mdi-comment 0
mdi-text-subjectمطالب

دکتر سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، در گردهمایی معاونین و فرماندهان نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به ایراد سخنرانی پرداخت.

 

 

تلاش دشمنان برای پاک کردن حافظه تاریخی ملت ایران

در این جلسه نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، اظهار داشت که اگر دشمنان اقدامات خود علیه ملت ایران در این چهل و چهار سال را فهرست کنند، تلاشی نبوده که آن‌ها برای مقابله با جمهوری اسلامی انجام نداده باشند. او در ادامه با برشمردن این اقدامات از جمله هشت سال جنگ تحمیلی، بمباران شیمیایی سردشت، ترور هفده هزار نفر از مردم کوچه و بازار، فشار اقتصادی حداکثری و ... ، تلاش‌های دشمنان همچون راه‌اندازی 250شبکه ماهواره‌ای برای مقابله با انقلاب اسلامی را، تلاش برای پاک کردن حافظه تاریخی ملت ایران عنوان کرد.

دکتر سعید جلیلی با بیان اینکه از دست دادن حافظه تاریخی برای هر ملتی پرهزینه خواهد بود و باعث تکرار هزینه‌های گذشته می‌شود و با  اشاره به تلاش‌های دشمن برای از بین بردن حافظه تاریخی ملت ایران، گفت: همچنان که در یک حرکت دریایی باید دانست که از چه نقطه‌ای آمده‌ایم، در چه نقطه‌ای حضور داریم و قرار است به چه نقطه‌ای برسیم و تحولات محیطی را باید در نظر گرفت. در روند اجتماعی و سیاسی یک کشور نیز باید دانست از چه نقطه‌ای آمده‌ایم، در کجا قرار داریم و هدف کجاست و شناخت دقیق از تحولات محیطی اعم از داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی ضرورت دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد که اتفاقات چند ماه اخیر نشان داد که دشمن در تقابل‌ با ملت ایران همانند دوران دفاع مقدس دچار خطای محاسباتی است و نمی‌داند این قدرت از چه‌چیزی نشات گرفته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه دشمن روی زخم‌ها می‌نشیند، اظهار داشت که باید زخم‌ها و نقاط ضعف را التیام بخشید و راه‌حل التیام این زخم‌ها را استفاده از نقاط قوت عنوان کرد. و یکی از ظرفیت‌های کشور که باید از آن استفاده حداکثری کرد را نعمت دریا عنوان کرد که باتوجه به نگاه ویژه مقام معظم رهبری به این ظرفیت، موضوع سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است.

دکتر سعید جلیلی بیان داشت: توجه ویژه به دریا از مولفه‌های مهم در موفقیت برخی کشورها بوده است که در چند قرن اخیر به اتکای آن توانسته‌اند، به برخی اهداف خود برسند. وی در ادامه سخنان خود با اشاره به گزارش سالیانه جامعه اطلاعاتی آمریکا که چند روز پیش منتشر شده است، اظهار داشت: امروز یکی از موضوعات مورد توجه دشمنان، پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریاست. چنانکه در کنار موشک و پهباد، توان دریایی ایران را نیز به گزارشات خود افزوده‌اند.

شکل دادن موفقیت‌های بزرگ، با نگاه تمدنی به دریا

نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی بیان داشت که اگر نگاه تمدنی به دریا داشته باشیم آنگاه دستگاه‌های مرتبط از جمله نیروی دریایی با استفاده از ظرفیت‌های بالای کشور، موفقیت‌های بزرگی را در این عرصه شکل خواهند داد.

او افزود: یکی از دلایل نگرانی امروز دشمن این است که با انقلاب اسلامی قدرتی شکل گرفته که مطامع بدبینانه آن‌ها را نسبت به ملت ما و بلکه ملت‌های منطقه ناکام می‌گذارد.

نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، با اشاره به یکی از فرازهای صلوات شعبانیه «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْفُلْک الْجَارِیةِ فِی اللُّجَجِ الْغَامِرَةِ»، بیان کرد: تمسک به اسلام‌ناب، ملت ما را در این 44سال از امواج و طوفان‌های سهمگین عبور داده است.

 

 

پایان
mdi-camera گزارش تصویری
mdi-bookmarkدسته‌بندی: اخبار جلسه‌ها
mdi-tag-multipleبرچسب‌ها: فرماندهان نیروی دریایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیروی دریایی ارتش ارتش دریا توسعه دریامحور نیروی دریایی راهبردی
لینک کوتاهmdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printer
گفت‌وگو
دیدگاه خود را بیان کنید
انصراف ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.