mdi-map-marker صفحه اصلی mdi-chevron-double-left اخبار mdi-chevron-double-left مسئولین را در محافل عمومی دعوت کنید تا به سوالات ... بازگشت
دیدار و گفتگوی دکتر جلیلی با امام جمعه و اعضای شورای شهر اسلامشهر

مسئولین را در محافل عمومی دعوت کنید تا به سوالات مردم پاسخ دهند

دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در راستای سلسله سفرهای استانی دولت سایه به شهرستان اسلامشهر از توابع استان تهران سفر کرد. به
مدت زمان تقریبی مطالعه:4 دقیقه و 32 ثانیه
mdi-calendar12 بهمن 1396 - 03:01
mdi-comment 0
mdi-text-subjectمطالب

 گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر جلیلی، در ادامه این سفر وی با حضور در دفتر امام جمعه اسلامشهر با امام جمعه و اعضای شورای شهر این شهر دیدار و گفتگو کرد. در ابتدای این دیدار اعضای شورای شهر اسلامشهر به بیان اهم مشکلات مردم این شهر از جمله ترافیک سنگین اسلامشهر و لزوم احداث خط مترو آسیب های اجتماعی پرداختند و در ادامه دکتر جلیلی نیز نکاتی را ذکر کرد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه انقلاب اسلامی تنها برای تغییر در مناسبات سیاسی و تغییر یک نظام سیاسی نبود، گفت: انقلاب آمد تا در همه ابعاد و شاخص ها تحول صورت بگیرد و اگر تصور کنیم با پیروزی انقلاب وظیفه ما نیز به پایان رسیده، دچار خطا شده ایم.

مهم تر آن است که آیا خروجی کارها و گزارش های ما منجر به حل مشکلات مردم می شود یا خیر؟

جلیلی افزود: اولین ویژگی نیروهای انقلابی «عدم انفعال» است. در جمهوری اسلامی ایران تمامی مسئولان مستقیم یا غیر مستقیم توسط خود مردم انتخاب می شوند و اگر برخی مسئولان با سلیقه ما سازگار نیستند این مساله نباید منجر به انفعال و انزوای نیروهای انقلابی شود بلکه باید با تمام قوت تلاش کنیم تا مشکلات مردم حل شود. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: برخی گزارش هایی که امروز در این جلسه مطرح کردید خوب بود اما مهم تر آن است که آیا خروجی کارها و گزارش های ما منجر به حل مشکلات مردم می شود یا خیر؟

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: در مواجهه با عملکرد سایر افراد و دستگاه ها اگر دیدید از سوی رقبای شما یا افرادی که با آنها هم سلیقه نیستید کار درستی انجام می شود، از آن حمایت و حتی آن را تشویق کنید. وی افزود: متاسفانه امروز در فضای سیاسی کشور برعکس است و در بسیاری از موارد وقتی کار درستی انجام می شود، آن کار صحیح به درستی به گوش مردم نمی رسد یا حتی دیده نمی شود چون طرفین به خاطر حب و بغض های سیاسی کارهای خوب همدیگر را نیز نادیده گرفته و حتی تخطئه می کنند. جلیلی خاطرنشان کرد: البته اگر جایی کار غلطی نیز انجام شد باید مشفقانه تذکر داد و از طرق قانونی پیگیری کرد تا آن کار تصحیح شود، اگر هم جایی یک اولویت مهم مورد غفلت قرار گرفت باز باید تذکر داد تا مورد توجه قرار گیرد.

جلیلی گفت: مثلا در همین مساله بارش برف اخیر و موارد مشابه باید مسئولانی که در این باره کوتاهی کرده اند را در محافل عمومی مانند نماز جمعه دعوت کنید تا پاسخگوی عملکرد خود به مردم باشند؛ استیضاح به معنای سوال کردن است و این کار فقط نباید توسط نماینده مجلس انجام شود بلکه تک تک مسئولان باید در محافل مردمی حاضر شوند و درباره عملکردشان مورد سوال قرار گیرند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: البته باید از مسئولانی هم که در عملکردشان موفق بوده اند و الاش چشمگیری داشته اند تقدیر کرد و در همان محافل عمومی مانند نماز جمعه و ... از آنها تشکر شود تا مردم تفاوت بین مسئولان را بهتر مشاهده کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همین امروز مشاهده کردم در یکی از جاده های روستایی که برف زیادی نیز باریده بود وقتی یک ماشین سنگین در برف گیر کرد فرمانده سپاه اسلامشهر مشخصا از ماشین پیاده شد و با کمک سایرین باعث حل مشکل آن فرد شد، وقتی مردم از نزدیک ببینند مسئولین در عمل هر جا که بتوانند خودشان وارد صحنه می شوند و برای حل مشکلات آنها کمک می کنند اساسا تصورشان نسبت به خیلی مسایل عوض می شود و این مدل یکی از نقاط تمییز تفکر انقلابی با سایر تفکرهاست.

جلیلی در بخش دیگری از سخنانش از اعضای شورای شهر اسلامشهر خواست تا با مطالبه و پیگیری تخصصی مشکلات مردم این شهر از دستگاه های مختلف برای حل مشکلات این منطقه اقدام کنند و تصور نداشته باشند تمام مشکلات با بالاترین فرد و دستگاه مربوطه حل می شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه اگر امروز بتوانیم کاری را برای کشور و مردم انجام دهیم اما به هر علت آن کار را نکنیم، گفت: در این صورت باید به خدا جواب بدهیم چون اصل تلاش برای رفع مشکلات مردم است نه ثبت موفقیت ها به اسم خودمان.

نقشه های دشمن در جهت ایجاد یاس و ناامیدی برملا خواهد گشت.

جلیلی همچنین با تقدیر از مسئولین اسلامشهر بابت ساخت ده ها واحد مسکونی در کمتر از 5 ماه برای بخشی از مردم حاشیه نشین و مستضعف این شهرستان، گفت: چنین کارهای ارزشمندی که حاصل هم افزایی مسئولین اسلامشهر اعم از امام جمعه، سپاه، بسیج و... است، نشان می دهد می توان با انگیزه انقلابی و هم افزایی بیشتر چه کارهای بزرگتری انجام داد و بسیاری از مشکلات مردم را حل کرد. وی ادامه داد: این قبیل کارها باید به عنوان یک الگو و نمونه در فضای رسانه ها معرفی شود تا سایر شهرهای کشور نیز با هم افزایی نیروهای انقلابی برای حل مشکلات واقعی مردم کار کنند. جلیلی خاطرنشان کرد: اگر مردم در عمل ببینند مسئولین هر شهر فارغ از دعواهای سیاسی به فکر حل مشکلات آنها هستند هم طعم شیرین خدمت از سوی نیروهای انقلابی را خواهند چشید و هم نقشه های دشمن در جهت ایجاد یاس و ناامیدی برملا خواهد گشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان پیشنهاد داد تا در نماز جمعه ها و سایر محافل عمومی به معرفی نیروهای انقلابی و کارآمدی که توانسته اند مشکلات مردم را حل کنند پرداخته شود تا امیدآفرینی واقعی در کشور ایجاد شود.

پایان
mdi-bookmarkدسته‌بندی: اخبار
لینک کوتاهmdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printer
از همین رویداد
سفر اسلامشهر(تهران)
سفر به شهرستان اسلامشهر حومه تهران| بهمن ماه ۹۶مطالب
حضرت زهرا (س) فرمود عزت در گروه جهاد استمطالب
همه شرایط پیشرفت مهیاست، به شرط حاکمیت تفکر انقلابیمطالب
از فتنه «جنبش سبز» عبور کردیم، امروز با فتنه «جریان زرد» مواجه هستیممطالب
بازدید دکتر جلیلی از یک «قرارگاه فرهنگی» و «خیریه» در اسلامشهرمطالب
بازدید دکتر جلیلی از مناطق محروم سیمون و قلعه لهک در شهرستان اسلامشهرمطالب
بازدید دکتر جلیلی از شرکت دانش بنیان فعال در حوزه کشاورزی شهرستان اسلامشهرمطالب
حضور دکتر جلیلی در آستان مقدس امامزاده عقیل و مزار شهدای مدافع حرم اسلامشهرتصاویر
سخنرانی دکتر جلیلی در نشست هم‌اندیشی فعالان فرهنگی اسلامشهرتصاویر
سخنرانی دکتر جلیلی در مسجد صاحب الزمان (عج) اسلامشهرتصاویر
دیدار و گفتگوی دکتر جلیلی با امام جمعه و اعضای شورای شهر اسلامشهرتصاویر
سخنرانی دکتر جلیلی در جمع عزاداران فاطمی مسجد امام علی النقی (ع) اسلامشهرتصاویر
حضور دکتر جلیلی در منزل شهید مدافع حرم اسلامشهر، حاج محمود شفیعی +تصاویرتصاویر
بازدید دکتر جلیلی از شرکت دانش بنیان فعال در حوزه کشاورزی شهرستان اسلامشهرتصاویر
بازدید دکتر جلیلی از مناطق محروم سیمون و قلعه لهک در شهرستان اسلامشهرتصاویر
بازدید دکتر جلیلی از یک «قرارگاه فرهنگی» و «خیریه» در اسلامشهرتصاویر
مطالب مشابه
سایر مطالب مرتبط را بخوانید
گفت‌وگو
دیدگاه خود را بیان کنید
انصراف ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.