mdi-map-marker صفحه اصلی mdi-chevron-double-left اخبار mdi-chevron-double-left نامه یک فرزند جانباز به دکتر سعید جلیلی بازگشت

نامه یک فرزند جانباز به دکتر سعید جلیلی

تواضع شما آغوش گرمی از صمیمیت را به روی قلمم باز کرده تا از شما به عنوان فرزند یکی از هزاران شهید و ایثارگر که مردمان این سرزمین تا ابد مدیون آن‌ها هستند، درخواست کنم تا با حضور خود در عرصه انتخابات امام و پیشوایمان را تنها نگذارید، مسند خدمت بی‌مهر ولایت ارزشی ندارد.
مدت زمان تقریبی مطالعه:1 دقیقه و 55 ثانیه
mdi-calendar16 اردیبهشت 1392 - 15:20
mdi-comment 3
mdi-text-subjectمطالب

به گزارش ستاد مردمی حیات طیبه - دعوت از دکتر جلیلی به انتخابات، میثم پارسا شریف(فرزند جانباز)، طی نامه ای خطاب به دکتر جلیلی از ایشان جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت به عمل آورده است. متن نامه ایشان بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

از مؤمنان مردانی هستند که به پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند، بعضی بر سر پیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خوددگرگون نکرده‌اند... (سوره: الاحزاب آیه: ۲۳)

جناب آقای دکتر جلیلی

سلام

نامه‌ام را مثل خودتان شروع می‌کنم، ساده، خاکی و بی‌ادعا... در این روز‌هایی که قدرت برای عده‌ای عروس هزار داماد است و انقلاب برای انقلابی نما‌ها مطاع افسونگری شده است، دلم بیشتر از قبل برای شهیدان تنگ می‌شود. برای یک رنگیشان، صداقتشان، ایمانشان به خدای بزرگ.... شهدا و رزمندگانی که با دست خالی ابرقدرت‌های پوشالی را به زانو در آوردند... کاش کسی می‌آمد و این همه تاریکی غرور را در دلهای سیاست زده به نور مهربانی و عشق به خدا روشن می‌کرد. کاش هوای آلودهٔ سیاستمان را بارانی از بی‌ادعایی و تلاش شست شو می‌داد. امروز که به یمن امامت ولی خدا حکومت اسلام روز به روز عزتمند‌تر می‌شود خدا را شکر می‌کنم که مظلومیت شهیدانمان را خدا به عزت جهانی بدل کرده است. خدا را شکر می‌کنم که سرفه‌های پدرم، دست ناتوانش، خون هم رزمانش و گریه‌هایی که هر شب برای انقلاب و امام خامنه‌ای می‌کند بی‌ثمر نبوده است.

آقای دکتر جلیلی

تواضع شما آغوش گرمی از صمیمیت را به روی قلمم باز کرده تا از شما به عنوان فرزند یکی از هزاران شهید و ایثارگر که مردمان این سرزمین تا ابد مدیون آن‌ها هستند، درخواست کنم تا با حضور خود در عرصه انتخابات امام و پیشوایمان را تنها نگذارید، مسند خدمت بی‌مهر ولایت ارزشی ندارد. امروز راهی را که دست جانباز حضرت آقا نشان می‌دهد پای جانباز شما باید بپیماید. حالا که قلوب دلسوزان انقلاب با شماست و خداوند مهر شما را در دل مومنین انداخته است، علم را بردارید، به فضل خدای متعال مردم انقلابی و جوانان بصیر ایران عزیزمان هم پا به پای شما برای خلق عظیم‌ترین حماسه سیاسی کشور در صحنه حاضر خواهند شد.

یقینا هیچ پشتوانه‌ای محکمتر از خدای متعال نیست.

و وعده الهی محقق خواهد شد

والعاقبه للمتقین. میثم پارساشریف - فرزند جانباز – همدان ۳۱/فروردین/۹۲

پایان
mdi-bookmarkدسته‌بندی: اخبار
لینک کوتاهmdi-share-variantاشتراک‌گذاریmdi-printer
مطالب مشابه
سایر مطالب مرتبط را بخوانید
گفت‌وگو
دیدگاه خود را بیان کنید
انصراف ارسال دیدگاه دیدگاه‌های ارزشمند شما 3 دیدگاه
رحیم ایسپره 15 اردیبهشت 1392 - 22:06 ارسال پاسخ
دکتر اگه نیای واقعا در حق عدالت طلبان جفا میکنی. خیلی دوستت داریم حتی اگه نیای یا بیای و رای نیاری
محمد 16 اردیبهشت 1392 - 02:38 ارسال پاسخ
این آقایونی که الان در صحنه آمدند مومن پاک دلسوز برنامه دار و مدیر و توانمند هستند پس چرا ما دنبال جلیلی و فتاح افتادیم؟جواب اینه که عزیزانی که الان در صحنه هستند سیاستمداران هستند اما ما در شراط پیچ تاریخی یک انقلابی نیاز داریم اینها هیچ کدوم انقلابی نیستند
زهرا 23 اردیبهشت 1392 - 16:05 ارسال پاسخ
ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم...
الان بيش از همه چيز مردم براي يك انتخاب درست يه بصيرت نياز دارند اگه مردم به اون هايي راي بدن كه خودشون رو در حد امام خامنه اي روحي له الفداء يا حتي بيش تر از ايشون مي دونن فردا هر بلايي سر اين انقلاب بياد مسوول اند...