mdi-map-marker صفحه اصلی mdi-chevron-double-left تصاویر mdi-chevron-double-left دیدار دکتر جلیلی با خانواده شهدا، جانبازان و نماینده ولی ... بازگشت
گزارش تصویری

دیدار دکتر جلیلی با خانواده شهدا، جانبازان و نماینده ولی فقیه در استان کردستان+تصاویر

mdi-calendar01 آذر 1395 - 02:37
mdi-comment 3
mdi-text-subjectتصاویر
دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در حاشیه سفر یک روزه خود به استان کردستان به دیدارخانواده شهیدان ماموستا شیخ‌الاسلام و ماموستا عالی, نماینده ولی فقیه در کردستان و یکی از جانبازان این استان رفت.

به گزراش پایگاه اطلاع رسانی دکتر جلیلی، وی در دیدار با خانواده شهیدان شیخ الاسلام و عالی تصریح کرد: شهادت ماموستا شیخ‌الاسلام و ماموستا عالی نشان داد دشمنان با اصل اسلام مشکل دارند و کسانی که در این خط اسلام ناب قرار می‌گیرند، آن را برنمی‌تابند.

جلیلی افزود: شهادت این شهیدان بزرگوار سند دیگری بود که شیعه و سنی در دفاع از اسلام کنار هم ایستاده‌اند و این برای دشمنان خوشایند نیست.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی مطرح کرد: همانطور که در صحنه فلسطین و لبنان شاهدیم که با حماس سنی و حزب‌الله شیعه می‌جنگند، نشان می‌دهند که با اسلام می‌جنگند و هر کس با اسلام باشد آنها در دشمنی با وی کم نمی‌گذارند.

گفتنی است، جلیلی با جانباز محمدحسین احمدی از جانبازان استان کردستان در سنندج نیز دیدار کرد.

احمدی، سال 92 در جریان برخورد با یک تله انفجاری در شهرستان کامیاران دو چشم خود را از دست داده است.

گفتنی است ماموستا محمد شیخ‌الاسلام نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری و ماموستا برهان عالی امام جمعه موقت سنندج در لیالی قدر ماه مبارک رمضان در سال 88 توسط گروه‌ تکفیری سلفی به شهادت رسیدند.

دکتر جلیلی سپس به دیدار نماینده ولی فقیه در استان کردستان، آیت الله حسینی شاهرودی رفت.

تصاویر این دیدارها را در ذیل مشاهده می فرمایید.

img_6554img_6529img_6533img_6542img_6575img_6602img_6609img_6633img_6640img_6655img_6650img_6733img_6711img_6686img_6694

لینک کوتاهmdi-share-variantاشتراک‌گذاری
از همین رویداد
دانشگاه کردستان
رضایت دادن به انحصار هزارها میلیارد تومان در دست ویژه خوارها، یعنی قرار دادن هزارن نفر در حصار بیکاریمطالب
تجربه برجام، تحریمهای جدید و نقض توافق در دوره اوباما و جان کری است نه رییس جمهور آینده آمریکا!چندرسانه‌ای
سخنرانی دکتر جلیلی در دانشگاه کردستانتصاویر
سایر تصاویر
تصاویر دیگر را ببینید
گفت‌وگو
دیدگاه خود را بیان کنید
انصراف ارسال دیدگاه دیدگاه‌های ارزشمند شما 3 دیدگاه
امید 04 آذر 1395 - 15:54 ارسال پاسخ
سلام به استان فرهنگی کردستان خوش آمدی. در زمان انتخابات خیلی چشم انتظار بودیم نیامدی حالا هم که اومدی به ما اطلاع ندادند. از حامیان دکتر
علی در پاسخ به امید 16 آذر 1395 - 16:51 ارسال پاسخ
سلام بر شما هموطن عزیز .
دکتر جلیلی را شما که دوستدار ایشان هستید حتما خوب می شناسید . ایشان مثل بعضی ها نیستند که برای ادای یک امری چون دیدار خانواده شهدا در ، رسانه های ملی و گروهی مکتوب و .... فریاد بزنند . ایشان یکی از نماد های اخلاص این سرزمین اند .
درود بر شما
علی 16 آذر 1395 - 16:56 ارسال پاسخ
شهید زنده رفته تا با خانواده های معظم شهدا دیدار کند . با خانواده های امثال همرزم هایش در زمان دفاع مقدس . جایی که یک پایش را داد . به یاد دورانی که در شرایط سختی ، مثل بعضی ها کشور را ترک نکرد و به غرب و امریکا نرفت تا درس بخواند و دکتر شود ؛ و بعدش هم در جبهه ی دیپلماسی ، چه نیک از حقوق ملتش و خطوط قرمز رهبری در برابر مستکبران دفاع کرد . اما همان دکتر ها ، همه را به یک لبخند آن مستکبران فروختند و افتخار کردند .
درود بر کسی که در جبهه پا داد ، اما به آمریکایی ها پا نداد